Historiska Tapeter 042-02

Artikkel nr 10244

Produktinformasjon


Storeys wall

Storeys er en leverandør av tapeter til faghandelen i Norge. De har et stort utvalg tapet og glassfiber/overmalbar tapet, og er en av Norges ledende merkevarer innenfor denne kategorien. De jobber kontinuerlig med produkt- og sortimentutvikling tilpasset det norske markedet.

Tips & Råd


Tapetklister smøres på tapetets bakside. Deretter brettes tapetbaksiden limside mot limside slik at limet får trekke inn i tapetet uten at det tørker, la det ligge i minst 5 minutter. Kan også fukte med vann på baksiden. Bruk svamp. Brett eller rull tapetlengden sammen og la den ligge og trekke i 3-5 minutter. Rull så vegg-/vevlim på veggen med en malerrulle, en og en høyde av gangen.

Tapeter fra gamle tapetfragmenter fra 1800-tallet.

Utgangspunktet for tapetkolleksjonen Historiska Tapeter, var å rekonstruere tapeter fra gamle tapetfragmenter fra 1800-tallet, og bevare den sjelfulle alderspatinaen. Med utgangspunkt i originale fragmenter funnet av Gysinge Bygningsvern under diverse restaureringsoppdrag i Sverige, har Duro – gjennom grundig arbeid og studier – rekonstruert de gamle og historiske mønstrene.


  • Kolleksjon: Historiska
  • Bredde: 53 cm
  • Lengde: 10,05 m
  • Oppsetting: Lim på tapet