Malemester Fossum Nordsjö Idé & Design

Meny

Eventyrlig oppussing 2017 episode 10

Eventyrlig Oppussing 2017 – Episode 10

I episode 10 av Eventyrlig oppussing drar vi til sesongens siste hytte, som ligger i vinterparadiset Geilo med utsikt til fantastiske Hallingskarvet. Gutta ønsker å gi den slite hytta en solid ansiksløftning, fornye kjøkkenet, samt utvide stuen..

Sendetidspunkt: Torsdag 23. november kl. 21.30
Varighet: 60 minutter

I tv-programmet Eventyrlig oppussing på TV3 har oppussingsteamet valgt å bruke maling, tapeter og verktøy fra Nordsjo Ide & design. Det er vi selvfølgelig stolte av og her kan du se hvilke produkter som ble brukt i episoden.

Eventyrlig oppussing

Halvor Bakke og hans snekkerteam er igjen klare til å gi deg hakeslepp med vakker norsk natur og lekker og smart oppussing. I år har Halvor fått med seg snekker Jørgen Gundersen (Lines gode hjelpere). Sammen med Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen legger de ut på en strabasiøs oppussingsodyssé landet rundt. Gjennom ti episoder har guttene levd tett sammen i unike omgivelser – ikke alltid med værgudene på sin side – mens de har hamret, malt, drillet, revet seg i håret, ledd og kranglet. Sammen har de skapt geniale løsninger under et hardt tidspress. Denne gangen har de blant annet pusset opp omringet av pågående geiter ved Jostedalsbreen, oppgradert et fiskevær ved fantastiske Kinn og gitt et gammelt gårdstun en leken tvist.

Produkter episode 10

Alle tak er beiset med Original Panellakk 10 i farge Hallingskarvet.

Alle vinduer og loftsstige er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Signatur Lys. Det er grunnet med Original Heftgrunn V først.